Last minute dovolená - dokonalý relax za ty nejlepší ceny

Podzim je tu a s ním i výhodná nabídka last minute dovolených od cestovní kanceláře Blue Style. Zaleťte si k moři, za památkami nebo dech beroucí přírodou!

img

Cestování s cestovní kanceláří je snadné a ušetří vás zdlouhavého plánování a zařizování. Proto se lze rozhodnout a vyrazit i na poslední chvíli, třeba ještě teď na podzim! Last minute nebo dokonce Super last minute zájezdy jsou navíc lákavé výrazně nižší cenou a vybrat si stále můžete z řady krásných destinací.

Jednou z nich je například Kypr, třetí největší ostrov Středozemního moře, který se pyšní nejčistší vodou ke koupání v rámci EU. Podle bájí a pověstí se ve zdejších pobřežních vodách zrodila bohyně krásy a lásky Afrodita. Skvělou dovolenou zde prožijí rodiny, senioři, páry, jednotlivci i parta přátel.

Luxusní dovolenou můžete zažít v Dubaji. Zdejší hotelové komplexy vám poskytnout přepychové pohodlí a perfektní služby. Volný čas můžete trávit na pláži opalováním nebo vodními sporty, obdivováním zdejší architektury, anebo se vypravte za dobrodružství do pouště. Také milovníci nakupování budou v Dubaji jako v ráji.

Zklamaní nebudete ani z pobytu na Maledivách. Zdejší bělostné pláže a azurově modré moře jsou potěchou pro oko a vy zde najdete ten pravý klid na odpočinek, nemluvě o romantických západech slunce. Pod hladinou můžete obdivovat nádherné korálové útesy, kde žijí nejrůznější druhy pestrobarevných ryb i další mořští živočichové.

img

Skvělou volbou je nepochybně i Egypt, podobně jako na Maledivách, i zde vás okouzlí bohatý mořský život. Rudé moře samozřejmě není vše, co tato země nabízí, navštívit můžete historické památky, které na vás dýchnou starodávnou atmosférou. Dobrodružné povahy mohou vyrazit na jízdu na velbloudech a čtyřkolkách pouští či se zúčastnit plavby po Nilu ke starověkým chrámům a hrobkám. Okouzlení budou tudíž jak milovníci pláží, moře a přírody, tak zájemci o historii. Zkrátka dovolená plná zážitků! Vybrat si můžete z oblíbených letovisek Marsa Alam a Hurghada.

A zapomenout nesmíme ani na Madeiru, ostrov věčného jara. Pokud si za svůj cíl zvolíte tuto perlu Atlantiku, můžete zažít jak odpočinkovou, tak aktivní dovolenou. Madeira nabízí krásné pláže, kde se můžete v klidu opalovat a osvěžit se ve vodách oceánu. Své návštěvníky však láká hlavně na okouzlující přírodu. Čekají zde na vás stezky vavřínovými pralesy, hluboké kaňony s říčkami a vodopády i horské vrcholy. Na Madeiře se zkrátka nudit nebudete! Vyberte si tu pravou dovolenou u CK Blue Style a vraťte se domů s nezapomenutelnými vzpomínkami a plní nově nabyté energie. Stačí pár kliknutí a máte zařízené vše od letenek přes ubytování až po stravování.

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.